Rainbowtoastie: tosti in alle kleuren van de regenboog

rainbowtoastie

Hier is-ie dan: die tosti waar je al je hele leven op wachtte… De rainbowtoastie, met kaas in alle kleuren van de regenboog. Een hippe delicatesse uit Hongkong (sinds kort ook in Londen), die vooral op Instagram een enorme hit is. Zou jij hem proberen?

Superhip

De rainbowtoastie komt oorspronkelijk uit Hongkong, waar hij is verzonnen in de hippe tostizaak Kala Toast. Inmiddels is het idee ook overgewaaid naar Londen, dé plek waar alle foodtrends van over de hele wereld samenkomen. Daar is hij te krijgen bij Grill My Cheese, ook al zo’n superhippe tostizaak.

Gezond en lekker?

Hij ziet er spannend uit, maar zoveel verschillende kleuren in een broodje. Is dat wel gezond? En lekker? Volgens de eerste reviews is de rainbowtoastie helemaal niet verkeerd. Ook al oogt de tosti als een zak gesmolten M&M’s of Skittles, het is toch echt een tosti. Maar zo lekker als yoghurttoast is het nu ook weer niet.

‘Puur natuur’

De kaas is een mix van mozzarella, cheddar, emmentaler en gruyere. De kleuren komen van tomaat, lavendel, basilicum, rode biet, rucola en truffelolie. Puur natuur, zou je bijna zeggen. Vooral de basilicum proef je, zeggen de mensen die de rainbowtoastie al hebben getest.

Delen op social media

Maar om de smaak is het bijna niemand echt te doen. Het is vooral een mooi plaatje. En in deze tijd, waarin we onze lunch vooral delen via social media is dit wel dé ultieme lunch.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *