Nieuwe melktrend: de Got Milk-challenge!

TikTok verovert de wereld met grappige challenges. Iemand verzint iets geks, en daagt anderen uit om het na te doen. De nieuwste toevoeging: de Got Milk-challenge! Benieuwd hoe die werkt? Lees dan verder.

Got Milk Challenge

Wat houdt de challenge in?

TikTok-challenges zijn er in alle soorten en maten. Van de Album Cover Challenge tot de DJ At Home Challenge, niks is te gek. Het is dus niet verrassend dat er nu ook een challenge rondom melk is bedacht. Het idee is simpel: je schenkt een glas melk in, doet iets uitdagends terwijl je het glas vasthoudt, en zorgt dat je niet knoeit. Na afloop drink je je heerlijke glas melk leeg.

En wat betekent ‘iets uitdagends’ dan? Er zijn voorbeelden genoeg. Hier zie je bijvoorbeeld iemand basketballen met een glas melk, in deze video maakt iemand een salto op de trampoline (de melk overleeft het helaas niet) en deze waaghals springt zelfs op z’n surfplank zonder te knoeien! Dat de challenge een hit is staat buiten kijf: video’s met de hashtag #GotMilkChallenge zijn gezamenlijk al 3,8 miljard keer bekeken.

Waar komt de Got Milk-challenge vandaan?

De eerste persoon die een #GotMilk-video plaatste, was Katie Ledecky. De Amerikaanse zwom 50 meter met een glas chocolademelk op haar hoofd, zonder te knoeien. Een hele nieuwe betekenis voor het woord schoonzwemmen! Katie is trouwens ook buiten TikTok beroemd: ze won al vijf gouden medailles op de Olympische Spelen, waarvan eentje al op haar vijftiende. Daarnaast behaalde ze al vijftien wereldtitels, waardoor ze de meest succesvolle WK-zwemster aller tijden is!

Zelfs Tony Hawk doet mee

Oké, nog een laatste filmpje dan, omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Zelfs de bekendste skateboarder aller tijden, Tony Hawk, doet mee aan de Got Milk-challenge! Hier zien we hem een 540 doen met een glas melk in z’n hand. Haalt ‘ie droog de overkant? Bekijk het filmpje, en kom erachter.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *