En de winnaar is…. Justin!

Video source missing

Alle stemmen zijn geteld. We hebben een winnaar. De meeste stemmen gingen naar het het filmpje met de Koeie Mop van Justin! Hij wint dus dat gave  Rebel Cactus belhorloge. Gefeliciteerd!

Extra leuk!

Moeder Diane vind het extra leuk dat Justin heeft gewonnen. Juist omdat het horloge hem nu heel goed van pas komt, na een vervelende periode. “Doordat hij de ziekte van Perthes heeft, mocht hij een tijdje niet buitenspelen. Hij een tijdje in een rolstoel gezeten en mocht een tijd niet rennen, sporten en gymmen. Gelukkig gaat het al een tijd beter en kan hij nu weer lekker buiten ravotten. Dan komt de rebelhorloge heel goed van pas!”

Rebel Cactus

Rebel Cactus is het meest coole belhorloge voor boomklimmers, telaatkomers, stoepvoetballers of dagdromers, die zelfverzekerd en trots hun eigen wereld gaan ontdekken. Natuurlijk kun je op een Rebel Cactus belhorloge zien hoe laat het is. Maar het is wel even meer: je kunt er ook mee sms’en, fotograferen, video’s maken, gamen, muziek luisteren én natuurlijk bellen! Rebel Cactus beschikt over de meest geavanceerde technologie op het gebied van telecommunicatie.


Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *