Bucketlist: Slapen in een kaashotel

Kaasliefhebbers opgelet: in Londen opent een pop-up kaashotel. Kun je jou ’s nachts wakker maken voor een smeuïg stukje brie of camembert? Dan is slapen in de Cheese Suite ongetwijfeld jouw ultieme droom!

Kaashotel Londen

Uniek pop-up kaashotel

Het idee voor de Cheese Suite komt van Café Rouge, een Franse restaurantketen met ruim zeventig locaties in het Verenigd Koninkrijk. Het concept is een knipoog naar het wintermenu van het restaurant, waarin kaas veelvuldig terugkomt. Van 29 januari tot 6 februari kunnen kaasliefhebbers één nachtje verblijven in dit pop-up kaashotel in de Londense wijk Camden. En ja, zoals de naam al doet vermoeden speelt kaas de hoofdrol in de Cheese Suite.

Beddengoed met kaasthema

Als je in deze wonderlijke hotelkamer verblijft, word je omringd door kaas vanaf het moment dat je binnenstapt. Denk: op kaas geïnspireerd behang, beddengoed met kaasprint en zelfs kunst met een kaasthema. Als je je verveelt zijn er kaasbordspellen om te spelen en de badkamer is uitgerust met kaaszeep. In het kaashotel zijn ook gigantische Instagram-proof kaasinstallaties waarmee je jaloersmakende foto’s van je verblijf kunt delen op sociale media. Say cheese!

Room.. euh, kaasservice

Een kaassuite is natuurlijk niet compleet zonder echte kaas. En daar is er gelukkig genoeg van. Zo is de minibar gevuld met kaas en wijn, maar kun je in de suite ook zelf koken met behulp van één van de aanwezige kaaskookboeken. Je kunt zelfs dag en nacht een heuse Cheese Hotline bellen. Deze kaasservice on-demand bezorgt kaas rechtstreeks naar je kamer. Voor als je midden in nacht plotseling zin krijgt in een lekker stukje oude kaas of roquefort.  

Win een nachtje kaashotel

Maar nu het mooiste van alles: je overnacht er helemaal gratis. Met een beetje geluk althans: negen mensen kunnen een overnachting in het kaashotel winnen samen met hun plus één. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is vóór 21 januari één vraag beantwoorden op caferouge.com/cheese-suite. De winnaars worden willekeurig geselecteerd uit de lijst van deelnemers. Duimen dus, want wie weet pak jij straks je koffers voor een cheesy trip naar deze Londense kaashemel!  


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *