Romige pasta met broccoli en kaas

Eén pan, veel smaak en veel vitaminen. Deze romige pasta barst van de groenten en is om je vingers bij af te likken.

Romige pasta met broccoli

Een eenpansgerecht is ideaal voor op vakantie of als je gewoon geen zin hebt in veel afwas. Wel zo fijn als het dan ook nog smakelijk, gezond en voedzaam is. Dankzij de room en kaas en volop groenten is dit een vega-topper om te onthouden.

Ingrediënten

  • 600 g broccoli
  • 400 g doperwten
  • 400 g pasta
  • 4 el mosterd
  • 250 ml kookroom
  • Italiaanse kruiden
  • Geraspte kaas

Bereiding

  1. Breng water aan de kook
  2. Snijd de broccoli in roosjes.
  3. Als het water kookt voeg je de broccoli, erwten en pasta toe. Kook tot alles beetgaar is.
  4. Giet de pasta en groenten af.
  5. Voeg de kookroom, mosterd en kruiden toe.
  6. Strooi er wat geraspte kaas over.

Ook lekker met gebakken champignons.

Samenvatting
recipe image
Naam gerecht
Romige pasta met brocolli
Auteur
Update
Bereidingstijd
kooktijd
Totaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.