Eén pan, veel smaak en veel vitaminen. Deze romige pasta barst van de groenten en is om je vingers bij af te likken.
Romige pasta met broccoli en kaas
Een eenpansgerecht is ideaal voor op vakantie of als je gewoon geen zin hebt in veel afwas. Wel zo fijn als het dan ook nog smakelijk, gezond en voedzaam is. Dankzij de room en kaas en volop groenten is dit een vega-topper om te onthouden.
Ingrediënten
Bereiding
- Breng water aan de kook
- Snijd de broccoli in roosjes.
- Als het water kookt voeg je de broccoli, erwten en pasta toe. Kook tot alles beetgaar is.
- Giet de pasta en groenten af.
- Voeg de kookroom, mosterd en kruiden toe.
- Strooi er wat geraspte kaas over.
Ook lekker met gebakken champignons.
Samenvatting
Naam gerecht
Romige pasta met brocolli
Auteur
The Daily Milk
Update
Bereidingstijd
kooktijd
Totaal
Rating
1 Review(s) Based on