Melkboer draait op Tomorrowland

Armin van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto: alle grote namen uit de dancewereld draaiden al eens op Tomorrowland. Nu prijkt er een volledig onbekende naam in de line-up: een jonge melkboer uit de Franse bergen heeft een plekje op het podium veroverd.

melkboer op tomorrowland

Mixen na het melken 

Een melkboer op Tomorrowland? Jazeker! Tot voor kort had nog niemand van hem gehoord: dj Galluxy, zoals de 25-jarige Fransman uit de bergen van Haute-Savoie zichzelf noemt. Na zijn studie communicatie ging hij noodgedwongen aan de slag in het melkveebedrijf van zijn ouders. Het is hard werken. Elke dag staat hij om klokslag vijf uur op om de koeien te melken. Muziek is al van jongs af aan zijn passie en uitlaatklep. In de vrije uurtjes zit hij achter zijn computer te mixen en produceren.

Melkboer op Tomorrowland?

Tomorrowland organiseert dit jaar voor de allereerste keer een wintereditie. Van 13 tot 15 maart wordt het voormalige wintersportgebied Grand Domaine omgetoverd tot feestlocatie. Het stadje Alpe d’Huez, dat het hart van het festival vormt, bevindt zich op bijna 2000 meter hoogte. En laat dat nu nét op steenworp afstand zijn van de boerderij van Galluxy. De muzikale melkboer grijpt zijn kans om een plaatsje te veroveren op het grootste dancefestival ter wereld.

Sympathiek verhaal

En met succes. Door slim gebruik te maken van sociale media weet hij zichzelf in de kijker te spelen. In een zelfgemaakte video zien we hoe de jonge melkboer zijn tractor gebruikt voor een serie pull-ups, squads doet met een zware zak voer op zijn schouder en op kaplaarzen danst tussen de hooibalen. De organisatie van Tomorrowland is onder de indruk van zijn dancetracks en vindt zijn verhaal zo sympathiek dat ze hem programmeren op het outdoorfestival.

Van boerderij tot dancefestival

Zo zie je maar weer: niks mis met groot dromen! Heb jij een ticket bemachtigd voor de wintereditie van Tomorrowland in de Franse Alpen? En ben je benieuwd naar de dj-skills van de jonge melkboer? Op 9 maart draait Galluxy tussen 18 en 19 uur in L’Orangerie. Zijn ultieme doel is om mensen gelukkig te maken met zijn muziek. En daar werkt hij elke dag hard voor. In de aftiteling van zijn promotievideo bedankt dj Galluxy het festival, ID&T én zijn trouwe koeien.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *